National Guard deployed to election sites by December 31, 2026?
Oui
7%
Non
93%
Variation 24 h
+4.1 pts
- Volume
- $3.8K
- Volume 24 h
- $3.8K
- Liquidité
- $3.6K
- Mis à jour
- 6 nov. 2026 · 01:11 UTC
Probabilité dans le temps
Probabilité du marché
IA PolyForecast
L’historique des prix est encore en cours de collecte pour cette période.
Écart IA dans le temps
Pourquoi l’IA prévoit cette probabilité
Le raisonnement de l’IA apparaît ici dès qu’une prévision est générée pour ce marché.
Dernières actualités pertinentes
Aucune actualité pertinente trouvée.
À propos de ce marché
This market will resolve to "Yes" if federalized National Guard personnel are deployed to a polling place or a vote-counting or canvassing center in the United States between market creation and the listed date, 11:59 PM ET. Otherwise, this market will resolve to "No".
A qualifying deployment requires National Guard personnel who have been called into federal service or placed under orders pursuant to Title 10 of the U.S. Code (including under 10 U.S.C. § 12406 or the Insurrection Act, 10 U.S.C. §§ 251–255) to be assigned to, and physically present at, a polling place, early voting site, or facility where ballots are counted, tabulated, or canvassed (including an election office conducting a count, recount, or canvass) in connection with the November 3, 2026 U.S. elections or any count, recount, or canvass of those elections.
National Guard personnel serving in State Active Duty or Title 32 status, including routine election support under a governor's authority (e.g. cybersecurity, logistics, or poll worker assistance), will not qualify. Deployments of the District of Columbia National Guard or of Title 32 personnel in Washington, D.C. will likewise not qualify unless those personnel are called into federal service under Title 10. Incidental presence of Guard personnel near a polling place or counting facility in the course of a deployment not assigned to that location will not qualify.
Statements, announcements, threats, or orders to deploy will not qualify unless federalized National Guard personnel are physically deployed to a qualifying location. Deployments of active-duty military personnel other than the National Guard, or of federal law enforcement personnel, will not qualify.
The primary resolution source for this market will be official U.S. government statements; however, a consensus of credible reporting may also be used.
A qualifying deployment requires National Guard personnel who have been called into federal service or placed under orders pursuant to Title 10 of the U.S. Code (including under 10 U.S.C. § 12406 or the Insurrection Act, 10 U.S.C. §§ 251–255) to be assigned to, and physically present at, a polling place, early voting site, or facility where ballots are counted, tabulated, or canvassed (including an election office conducting a count, recount, or canvass) in connection with the November 3, 2026 U.S. elections or any count, recount, or canvass of those elections.
National Guard personnel serving in State Active Duty or Title 32 status, including routine election support under a governor's authority (e.g. cybersecurity, logistics, or poll worker assistance), will not qualify. Deployments of the District of Columbia National Guard or of Title 32 personnel in Washington, D.C. will likewise not qualify unless those personnel are called into federal service under Title 10. Incidental presence of Guard personnel near a polling place or counting facility in the course of a deployment not assigned to that location will not qualify.
Statements, announcements, threats, or orders to deploy will not qualify unless federalized National Guard personnel are physically deployed to a qualifying location. Deployments of active-duty military personnel other than the National Guard, or of federal law enforcement personnel, will not qualify.
The primary resolution source for this market will be official U.S. government statements; however, a consensus of credible reporting may also be used.
Données de marché fournies par Polymarket. PolyForecast n’est pas affilié à Polymarket.